Anny Kerim-Lindland signerte i dag en ettårskontrakt med Start. Dermed blir det gul drakt på talentet i kommende sesong. Hovedpersonen selv synes det er et bra opplegg hun er blitt forespeilet når hun nå tar turen til Kristiansand.

- Først og fremst er det både gøy og spennende å ha signert for Start Kvinner, og jeg gleder meg til å komme i gang med kampene. Men det er også et veldig bra treningsmiljø, med veldig ivrige og dyktige spillere. Og så har de gode, profesjonelle trenere, sier hun.

Hun håper videre å være en viktig bidragsyter når sesongen går i gang.

- Jeg håper å score mange mål og bidra for laget. Målet er at vi skal gjøre en god sesong som ender med opprykk til 2. divisjon. Og så ser jeg veldig frem til å spille hjemmekamper på Sør Arena.

Men selv om hun både skal trene og spille kamper med Start, så blir hun likevel å se i Parken noen dager i uken.

- Jeg skal fortsette å trene med guttene i MK. Det ser jeg på som ekstremt viktig for min videre utvikling som fotballspiller, så jeg tror det blir en god kombinasjon sammen med satsingen i Start.

Anny har også noen gode ord om Per Gunnar Laudal som hun har trent under i MK.

- PG er en fantastisk trener som har hjulpet meg mye og som fremdeles hjelper meg videre i min fotballkarriere. Han er tydelig, direkte og engasjert, og så utfordrer han meg hele veien. Det er noe jeg liker. Han legger ned enormt mange timer på meg og guttene, og det er jeg ekstremt takknemlig for.

- Bra for Anny, veldig bra for Start

Per Gunnar Laudal i MK har fulgt Anny som trener er stund, og han er klar på at dette er gøy for Start.

- Det er bra for Anny å være med på satsingen i Start. Og så er det kjempebra for Start at de får ha Anny i år. Hun kommer til å være viktig i det laget de bygger der inne nå, sier Laudal.

Laudal er klar på at det rammene i Start er veldig bra for utviklingen til det unge spisstalentet som opprinnelig kom fra Giv Akt.

- Det er mye som ligger bra til rette for at hun skal kunne ta steg i Start. De har fått inn en veldig solid trener i Isabella Hayes Sundby. Hun har spilt profesjonelt og vet hva som skal til for å bygge bra spillere og et bra lag. Og det er i det hele tatt bra at de endelig har fått et kvinnelag og at det satses. Uten det så hadde Anny mest sannsynlig forsvunnet ut av landsdelen ganske fort.

Laudal har generelt et veldig godt inntrykk av kvinnesatsingen i Start og peker på at mye går i riktig retning.

- De har vært veldig imøtekommende med MK i prosessen, og de har forstått at det er viktig å ha et godt forhold til klubbene rundt. Kapasiteter som Turid Storhaug og Trond Mæstad i styret gjør at man har et veldig godt inntrykk av måten de jobber på, avslutter Laudal.


Dette er en inspirasjon for alle som driver med fotball!

Alle i MK ønsker Anny lykke til i Start!