Nok et talent fra MK har funnet veien inn i elitetiltak. Sist i rekken er Isak Sunde-Dahl, som til daglig trener og spiller med MK G14. Forrige helg fikk han spille alle fire kampene da IK Start samlet de beste spillerne fra Flekkefjord i vest til Arendal i øst for å få testet nivået mot Viking, Odd, Bryne og Fredrikstad.

Sunde-Dahl gjorde sine saker bra fra sin posisjon på venstre back og vartet til og med opp med en praktscoring fra distanse i oppgjøret mot Odd - for øvrig et mål som kom på stillingen 0-2 og som bidro godt til at Start-laget kom tilbake og vant oppgjøret.

Unggutten fra MK var veldig fornøyd med å få testet nivået på en slik samling.

- Det var kjempegøy. Jeg var litt nervøs før vi begynte, men det gikk fort over. Jeg kjenner jo de aller fleste som er med fra før, så det hjelper godt. Man kommer fort inn i det. Og så er det selvfølgelig gøy å score mål, sier Sunde-Dahl.

- Det var ganske høyt nivå på både motspillere og medspillere, og mange av de vi møtte var ganske store og sterke, men jeg føler at jeg gjorde det ganske bra.

Når MK.no spør Isak om han har noen mål og drømmer når det gjelder fotball, så er det ganske tydelig at han er en gutt med begge beina godt plantet på jorda.

- Jeg vil selvfølgelig bli så god som mulig. Alle har jo lyst til å komme langt med fotballen, og mange drømmer jo om eliteserien og Premier League. Men jeg prøver å sette meg realistiske mål og ta en skritt av gangen.

Han synes også at det er bra å være spiller i MK.

- Vi har en veldig fin gjeng på laget. Det er mange gode spillere og flinke trenere. Det er gøy å være med både på lagstreningene og ekstratreningene med de andre trenerne, avslutter unggutten.

Alle i MK er stolte av Isak og gleder oss til å følge fortsettelsen!