MK fortsetter godformen og har nå klatret helt opp til tredjeplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3. Med seier i lørdagens hjemmekamp mot Fredrikstad 2 i Idrettsparken vil Gudan fremdeles ha heng på topplagene Pors og Eik-Tønsberg.

– Det er gøy med poengfangsten for tiden og tredjeplass. Det er jo dette vi trener for! Stemningen i gruppa er bra. Vi klarer å holde oppe trykket i kampene selv om vi trener relativt hardt. Nå har vi fått heng på toppen så nå er det opp til oss selv å sørge for at vi forblir i den posisjonen, sier MK-trener Stein Ove Abrahamsen før kampen.

Lørdagens kamp er mot et andrelag, og da er man aldri helt trygg på hvem man møter. 

– Fredrikstad er et godt spillende lag med mye gode spillere. Nå er det jo alltid vanskelig å si hva slags lag de kommer, med men tøff motstand blir det uansett. Da er det kun hard jobbing som gjelder og hundre prosent tilstedeværelse på hver treningsøkt, sier han.

Sveindal tilbake

En god nyhet før lørdagens kamp er at Mads Sveindal har tatt sommerferie fra studiene, og dermed kan han bidra de to siste kampene før ferien. Fredrik Soteland er endelig tilbake fra karantene og er med igjen. 

– Ellers er det en del småskader og lite trolig at hverken Bendik, Tobias eller Marko er klare. Dette betyr samtidig at andre får muligheten til å vise seg frem, sier Abrahamsen.

Treneren gratulerer også juniorlaget, som tirsdag ble seriemester.

– Det viser at det gror godt nedover og gjøres en god jobb, og allerede nå er det flere juniorspillere som bidrar sterkt på A-laget. 

MK - Fredrikstad 2 har avspark lørdag 17. juni klokken 15, og det er gratis inngang i Idrettsparken og mye godt i kiosken. Som alltid kan du også følge kampen live på mk.no.