MK - Express 3-2 (2-2), Idrettsparken: Det ble en intens og nervepirrende sesongavslutning i Idrettsparken, i det som ble en fotballkamp som inneholdt det aller meste. Og MK gikk til slutt seirende ut og reddet plassen i 3. divisjon.

Premissene foran kampen var enkle. Med seier ville MK redde plassen uansett. Men det startet på verst tenkelig vis, da Express gikk opp i en tidlig 2-0-ledelse mot et nervøst hjemmelag.

Heldigvis tok Gudan seg mesterlig sammen. Mathias Wiig Hagen satte inn reduseringen før et flott frispark fra Mads Sveindal sikret 2-2 til pause. MK kunne scoret flere, men Express sin keeper gjorde en rekke gode redninger.

Etter pausen var det passende at det var MK-legenden Endre Omland som fikk æren av å sette inn vinnermålet. 3-2 holdt helt til slutt, og MK kontrollerte inn seieren mot et bortelag som etter hvert ble redusert til ti mann takket være en stygg takling.

Bortimot 1200 tilskuere kunne dermed juble for tre poeng i Idrettsparken.

Ettersom Start 2 ikke klarte å slå Vindbjart, klatret MK opp på 11. plass på tabellen, og det som virkelig er trygg grunn. Start holdt likevel plassen ettersom de ble best av de seks lagene som ble nummer tolv i årets 3. divisjonsavdelinger.

Slik endte tabellen 2022. Vi sees til neste år!