'85
Mål
'90
'90
MK vinner til slutt fortjent 5-3 i Idrettsparken. MK startet kampen best og fikk en tidlig scoring. Express kom inn i kampen, og scoret tre mål før pause. I 2.omgang var MK svært gode, og snur kampen fra 1-3 til 5-3. Peder Dovland kampens gigant med fire mål. Vi ønsker Express god tur tilbake til Fevik. Neste kamp er lørdag 14.august borte mot Brodd. Kampstart er klokken 14.00. Neste hjemmekamp er mandag 23.august. Da er motstander Vindbjart. Kampstart er 19.00
'90
SLUTT i Idrettsparken. MK vinner åpningskampen 5-3.
'90
Peder Dovland tar straffeparket og setter inn sitt fjerde for dagen. 5-3.
'90
Straffe til MK og rødt kort til Kristiansen på Express.
'88
En lokal jury har kåret Peder Dovland til MKs beste spiller. Ingen overraskelse. Vært i en egen klasse i dag.
'85
4-3! MK har snudd kampen. Innlegg fra Eliassen som Vinsjevik tar ned på brystet og sleiver et skudd mot keeper. Han må gi retur, og der er selvsagt Peder Dovland og banker returen i mål. 4-3.
'82
Bytte på Express. Ut Yasir Munir og inn kommer Halvor Hovstad.
'80
MK har etablert et visst press på Express sine banehalvdel, i det vi går inn i de siste 10 minuttene av ordinær spilletid.
'78
Bortelagets spiller Steinar Berås får et gult kort.
'77
Spillerbytte. Ut Olsvik og inn kommer Markus Ringberg. Sistnevnte har hamret inn mål for Fredrikstad og Hamarkameratene. Riktignok 18 år siden, men dog.
'72
MK bør unngå å gi unødvendige dødballer til bortelaget. Express er farlige stort sett hver gang på faste situasjoner.
'71
En lang tå fra Sivert Hansen forhindrer en stor sjanse til bortelaget, som får corner. Denne slåes i tverrligger. MK får etter hvert klarert.
'69
Spillerbytte på MK. Ut går Enlil Sawa og Arian Gundersen. Inn kommer Gregar Eliassen og Isak Vinsjevik.
'63
Fortjent gult kort til MKs høyreback Mads Sveindal.
'60
Nydelig pasning fra Aanensen til Dovland. Denne gangen er skuddet meget velplassert. 3-3!
'58
Spillerbytte Express: Ut nr. 24 Tungesvik og inn nr. 11 Meberg.
'56
Dovland med et nydelig raid. Spiller Sawa som ikke treffer ordentlig, og ballen sklir av foten. Kunne blitt en veldig god mulighet for hjemmelaget.
'54
Dovland skyter fra 25 meter. Spretter leit foran keeper Larsen, men ingen MK-spillere er på returen.
'49
Dovland gjør ingen feil fra krittmerket. Drømmestart på 2.omgang for hjemmelaget. 2-3
'48
Tungesvik lager straffespark til MK etter at hjemmelaget for en overgangsmulighet. Aanensen kommer på et tungt løp, og blir felt av Tungesvik.
'47
Det bør nevnes at vaflene i Idrettesparken også i år holder skyhøyt nivå.
'46
2.omgang er i gang.
'46
Lagene entrer banen, og vi er klare for 2.omgang. Dette er på ingen måte kjørt.
'45
Pause i Idrettsparken. MK klart best det første kvarteret, og får en tidlig scoring. Etter dette tar Express mer og mer over som har scoret alle sine tre mål etter faste situasjoner. Et straffespark og to hjørnespark.
'45
Hjørnespark til Express, men denne gangen får MK klarert.
'41
Nytt hjørnespark til Express. Berås slår inn corneren, og Gundersen får stå upresset. Det straffer seg for hjemmelaget som ligger under 1-3.
'34
1-2 Express får corner. Høksaas redder først en heading, men Express sitt etterpress på dødballen er sterkt. Gundersen setter ballen i mål fra kloss hold etter målgivende av Skårdal.
'33
Express er kommet mer inn i kampen nå. Har mer ball enn de hadde innledningsvis.
'25
Markus Håbestad gjør ingen feil. 1-1 i Idrettsparken.
'24
Straffespark til Express Marius Hagen får også et gult kort i den situasjonen.
'19
Dovland kommer til en god sjanse, men ballen stryker stolpen.
'14
Express med et skudd like utenfor MKs keeper Høksaas.
'9
Assist: Dovland Mål: Gundersen (selvmål) Dovland slår inn et frispark, og bortelaget er uheldig å sette den i eget mål. 1-0 til MK! Det var nummer 17 Gundersen som var satt ballen i eget nett.
'8
Det er svakt slått, og går i muren til bortelaget.
'
MK får frispark i gunstig posisjon. 20 meter fra mål. Kaptein Aanensen skal ta det.