Vidar
Mål
'40
'93
SLUTT. Vidar vinner 0-1 mot MK. En lite innholdsrik 2.omgang, og dermed ender kampen 0-1. Hjemmelaget klarte ikke å skape de store farlighetene. Det viktigste er at Start 2 vinner 0-4 borte mot Hinna. Dermed kan MK reise til Haugesund med senkede skuldre. De er nemlig sikret spill i 3.divisjon neste sesong. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen i dag. Ser frem til full sesong i 2022. Ønsker alle en fin lørdag videre.
'93
4-0 til Sola over Viking 2. Madla leder 5-0 over Donn.
'92
Nytt frispark til MK. Skal lempes inn i feltet. Går helt inn til keeper Strand.
'91
Express ligger under 0-3 mot Vindbjart.
'91
Inne i tilleggstiden nå. MK får et frispark. Dovland slår inn. Bendik Valand header til side for mål.
'89
Dovland slår inn frisparket. Kvinen får stå umarkert. Headingen går dessverre over.
'89
Holmvik river ned Simon Valand. Klokkeklart gult kort.
'88
Gult kort på Almin Dacic etter protester.
'87
Spillerbytte på Vidar. Fajfric ut og inn kommer Ellingsen.
'85
Inne i de siste fem minuttene av ordinær spilletid. Hjemmelaget har slitt med å skape store målsjanser i 2.omgang.
'85
Djerv 1919 har utlignet borte mot Åkra. Det står nå 1-1.
'85
Nytt spillerbytte på MK. Vinsjevik går ut og inn kommer Silalahi.
'85
4-0 til Madla over Donn.
'83
269 tilskuere i Idrettsparken i dag.
'82
Hjørnespark til Vidar. Bortelaget har ikke dårlig tid nå. Omarkheil skal ta det. Heading fra Fajfric. Blir for løst og Høksaas holder den uten problemer.
'81
Gult kort til Formo som sparker bort ballen, slik at hjemmelaget ikke får ta et tidlig innkast. Fryktelig unødvendig.
'77
Spillerbytte på Vidar. Vallotto ut. Inn kommer Gramstad.
'76
Brodd har tatt ledelsen 1-0 hjemme mot tabelleder Staal Jørpeland.
'75
En periode i kampen nå der det er upresist av begge lag.
'74
3-0 til Sola over Viking 2.
'70
Spillerbytter på begge lag. Emanuelse ut på Vidar. Inn kommer Brandeggen. MK gjør tre bytter bytter. Abrahamsen, Hagen og Tyler går ut. Inn kommer Soteland, Aamodt og S.Valand. Dacic går dermed ned som midtstopper sammen med Hansen.
'69
Gult kort til Omarkheil.
'66
Lite som har skjedd de siste minuttene. MK med ballen, men skaper lite.
'59
MK vinner ballen høyt i banen. Vinsjevik spiller Dovland. Sistnevnte med et skudd rett på keeper.
'59
Seks mann fra hjemmelaget i oppvarming.
'55
3-0 til Madla over Donn.
'53
Hardt innlegg fra Vallotto. Tyler sleiver den nesten i mål. Hjørnepsark til Vidar. MK sliter med å få klarert. Til slutt går bortelaget i nok en offside, og MK overtar ballen.
'49
Hjørnespark til MK. Dovland skal slå den. Marius Hagen får et frispark fra rundt 20 meter. Dovland skyter. Til side for mål. Strand hadde nok også tatt den om den gikk mellom stengene.
'48
MK har foretatt et spillerbytte i pausen. Ut er kaptein Aanensen gått ut. Inn kommer Bendik Valand.
'47
Sola leder 2-0 over Viking 2.
'46
2.omgang i gang.
'45
Dommer legger ikke til noe, og det er pause i Idrettsparken. Bortelaget føyk ut av startblokkene. Etter dette skapte MK noen kvalifiserte muligheter. Likevel er det ingenting å si at Vidar leder 0-1 her. Hjemmelaget med for upresist pasningsspill, og kunne vært straffet hardere. Har hatt noen ordentlige stygge balltap i farlige posisjoner. Det som er positivt er at Start 2 leder 0-2 borte mot Hinna. Dersom resultatet står seg, så vil MK være klare for spill i 3.divisjon også neste år. Uavhengig av resultatet i dag.
'40
Aanonsen sender Vidar i ledelsen 1-0. Samme mann skyter i tverrligger rett før målet. Får ballen tilbake. MK står og sover, og Aanonsen smeller til med sitt venstrebein. 0-1.
'38
Bortelaget får et hjørnespark.
'33
Hjørnespark til MK. Dovland skal slå den utoverskrudd. Vidar klarerer.
'31
Gult kort til Tobias Aanensen. Er klink på ball, men det ser ikke dommer.
'29
Madla leder 2-0 over Donn. Start 2 leder 0-1 mot Hinna. Sistnevnte resultat er en håndsrekning til begge lagene som spiller i Idrettsparken. Og i det jeg skriver dette, så er det 0-2 mellom Hinna og Start 2.
'27
Gigantisk mulighet til Vidar. Igjen er det et stygt balltap. Denne gangen fra Aanensen. Formo blir spilt på blankt mål, men setter den utrolig nok til side for mål. Der burde det vært 0-1.
'24
Vidar har snart gått tosifret antall ganger i offside. MK har så langt god kontroll på offsidelinja.
'23
Stygt balltap fra Vinsjevik på midten. Vidar spiller seg til en god mulighet for å avslutte, men Formo velger skuddfinte. Det skulle han ikke gjort. MK får etterhvert kontroll på ballen.
'22
Sola leder 1-0 over Viking 2.
'21
Kampen har roet seg etter innholdsrike åpningsminutter.
'20
Skudd fra Formo. Høksaas ligger og venter på ballen. Fanger den i fast grep.
'16
Donn leder 1-0 over Madla.
'15
Vinsjevik forsøker seg fra distanse. Strand holder ballen i fast grep.
'13
Aanensen skyter. Keeper slår til hjørnespark. Vidar klarerer. Bølger veldig frem og tilbake nå.
'12
Gult kort til Skjørestad som stopper Dovland.
'12
Hjørnespark til Vidar. Omarkheil slår inn. MK klarerer.
'11
Strafferedning. Høkaas redder straffen til Omarkheil.
'10
Straffespark til bortelaget. Høksaas spiller ballen til Tyler som feller en Vidarspiller. Tyler ser ingen annen mulighet enn å rive han ned. Soleklart straffespark.
'9
Åkra har tatt ledelsen 1-0 hjemme mot Djerv 1919.
'6
Vindbjart har tatt ledelsen 0-1 borte mot Express. Laget fra Fevik har bare heder og ære å spille for.
'4
Stor mulighet til hjemmelaget. Dovland blir fint spilt fri på venstrekanten. Legger inn til Marius Hagen som skyter. Keeper slår til hjørnespark. På hjørnesparket header Tyler, og keeper gir til nytt hjørnespark. Her avslutter Aanensen, men keeper Strand har den i fast grep.
'3
Ingen tvil om at det er bortelaget som har startet kampen best.
'2
Bortelaget vinner et tidlig hjørnespark. Vidar forsøker å ta det raskt. Avslutningen går over.
'1
Vi er i gang.
'0
Lagene entrer banen. MK i grønne drakter og hvite shorts. Vidar i helrødt.
'0
Samtlige kamper i 3.divisjon avdeling 3 starter samtidig. 11 lag kjemper om enten opprykk eller nedrykk. Vi skal oppdatere kampene som har betydning i avdelingen så godt vi kan.
'0
Dagens dommertrio er Maliha Ahmady (Mjøndalen IF), Rune Akselsen (Giv Akt IL), Are Wroldsen Ribe (Arendal fotball)
'0
Bortelaget med følgende lag: Strand; Nilsen, Holmvik, Skjørestad; Vallotto, Omarkheil, Rogne, Formo; Fajfric, Emanuelsen. På benken sitter Amdal, Husseini, Gramstad, Hellerud, Ellingsen, Brandeggen.
'0
MK stiller med følgende lag: Høksaas; Kvinen, Hansen, Tyler, Eliassen; Aanensen (C), Dacic, Vinsjevik; Hagen, Dovland, Abrahamsen. Benk: Østland, Damman, S.Valand, Gabrielsen, Aamodt, Sillahim B.Valand, Soteland
'0
Bortelaget kommer fra to tap på rad mot henholdsvis Hinna og Brodd. I en uhyre jevn avdeling er det fem lag som kjemper om opprykk til PostNord-ligaen.
'0
Hjertelig velkommen til livedekningen av denne svært viktige kampen mellom MK og Vidar. Idrettsparken bader i sol. Til å nærme oss november er gressmatta svært innbydende.