'30
Mål
'41
'94
Da er det over i Idrettsparken. Som spådd så ble vinden en faktor, og begge lag hadde en omgang hver. Randesund scoret to mål i 1.omgang. MK hadde flere gode muligheter i 2.omgang, men effektiviteten foran mål var ikke på plass i dag. Dermed er det laget fra Sukkevann som går videre til andre kvalifiseringsrunde i NM. Vi ønsker bortelaget lykke til videre. Mulighetene er store for at det blir revansje i serien. Den første hjemmekampen i Norsk Tipping ligaen (avdeling 4) er mot nettopp dagens seierherre, Randesund. Takk for at du fulgte med på dagens liveoppdatering. Ønsker alle en fin lørdag og helg videre.
'91
Dette går mot tap, dessverre.
'89
Halvannen minutt igjen av ordinær tid. Aanensen skal legge inn, men ender opp med svakt innlegg. Femmeter til Randesund.
'85
Randesund kontret og er i ferd med å punktere kampen. Høksaas varter opp med en trippelredning. Hjørnespark til bortelaget.
'84
Hjørnespark til MK.Blir femmeter til bortelaget.
'81
Ni minutter igjen. Enn så lenge så holder Randesund unna for en redusering.
'78
Snart inne i de siste 10 minuttene av kampen. MK har vært veldig nære ved flere anledninger, men det står fremdeles 0-2.
'74
Randesund vil ha straffe. Får ikke gehør hos dommer.
'72
Helt utrolig at MK ikke har scoret. Ny enorm mulighet for Dovland, men skuddet går over.
'70
Ny gedigen mulighet til MK. Simon Valand alene med keeper. Har all verdens tid, men skyter utenfor. Begynner å bli litt flatterende at ikke hjemmelaget har scoret.
'69
Dovland ikke helt venn med ballen i dag. I toppform hadde han fort hatt et par scoringer i dag.
'67
Halvveis i 2.omgang. MK har hatt et par store muligheter i 2.omgang. Må snart ha en scoring om det skal være håp om ekstraomganger her.
'66
Spillerbytte på MK. Arian Gundersen går ut. Alf Marius M. Abrahamsen kommer inn.
'61
Aamodt får drømmetreff med sitt venstrebein. Fra 20 meter smeller han ballen på innsiden av stolpen.
'58
Bølger frem og tilbake her nå. Randesund med en kontringsmulighet. Skudd fra Gundersen 2-3 meter til side for mål. Like etter er Kertsen alene med Høksaas, men førstnevnte får ikke satt ballen i mål.
'57
Hjørnespark til MK. Blir klarert til en ny en.
'56
Der kommer det en enda større mulighet til hjemmelaget. Dovland blir spilt i gjennom. Avslutter tidlig. Keeper varter opp med en kvalifisert beinparade. Der burde det vært 1-2.
'54
MK skaper sin første mulighet i i kampen. Skudd fra Dovland som går over mål. Nærmer seg noe nå MK.
'51
Hjørnespark til Randesund. Gundersen slår inn. Forferdelig avlevert. MK overtar.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'46
Tre spillerbytter på MK. Aanensen , Wigemyr Hagen og Dacic er kommet inn. Førstnevnte har også overtatt kapteinsbindet. Ut gikk Damman, Gabrielsen og Aas.
'45
Straks klare for 2.omgang.
'45
Pause på Miljøbanen. MK startet best, men Randesund tok fort over i medvinden. 0-2 står det etter 45 minutter. Hjemmelaget er voldsomt upresise i pasningsspillet og har ikke skapt en kvalifisert målsjanse på 45 minutter. På benken er det mye rutine. Både Dacic og Aanensen kan komme inn for å endre kampbildet. Noe må skje. Hvis ikke er MK ute av cupen før den har startet.
'41
0-2. Diego Perez setter den i mål.
'40
Straffe og gult kort til Høksaas. Keeperen er uenig at det er noe kontakt i det hele tatt.
'38
Roet seg litt etter scoringen. MK skaper svært lite i motvinden. Fryktelig mye upresist.
'30
På det andre hjørnesparket scorer Randesund på en heading av Eirik Osen. Bortelaget leder. Ikke ufortjent. 0-1.
'29
Hjørnespark til Randesund. Arne Gundersen forsøker seg på et skudd. Høksaas får gitt til nytt hjørnespark.
'26
Skudd fra distanse fra Bendik Valand. Til side for mål.
'24
God mulighet for Magnus Aamodt. Runder keeper, men kommer for skrått på mål. Skyter utenfor.
'22
Gult kort til Sebastian Damman. Hindrer en potensiell kontring for bortelaget.
'18
Ikke noe å si på duellspillet i kampen. Dette betyr mye for begge lag.
'14
Hjørnespark til MK. Peder Dovland slår den, men klareres på første stolpe.
'11
Tett og jevnt på Miljøbanen. Etter en god start av MK, så har bortelaget kommet mer inn i kampen.
'6
Jørgen Myhre får en god mulighet for bortelaget. Fra litt skrå vinkel går skuddet like til side for mål.
'5
Nicolai Aas tar seg litt for god tid. Randesund vinner en corner. Bortelaget får avgårde et skudd, men til side for mål.
'3
MK har mye ball i innledningen av kampen.
'1
Vi er i gang
'0
Det er ikke veldig overraskende at det blåser i Idrettsparken. Vinden kan spille en rolle i denne kampen. Enkelte publikummere tror det er vår, men det er det ikke...
'0
Randesund i sine blå bortedrakter for anledningen.
'0
Fem minutter til avspark. Kampen spilles på miljøbanen. Spillerne har skiftet i hovedgarderoben, og kommer gående langs tartandekket.
'0
Randesund stiller med følgende lag: Børresen, Bratteberg, Myhre, Hornes, Gundersen, Osen, Perez, Kertsen, Aamodt og Brattland. På benken sitter Østbø, Pedersen, Huchon, Eriksen, Hille, Muhammed og Brandsdal