'59
Mål
'76
'95
Slutt. Halsen vinner 2-1. En kamp der MK ikke fikk det offensive spillet til å fungere. Halsen sine scoringer er av det vakre slaget. Bortelagets scoring kom ved Peder Dovland på straffespark. MK vil nok føle at de kunne tatt både et og tre poeng i denne kampen. Når det er sagt, så er det på ingen måte ufortjent at Halsen får alle poengene. MK har mulighet til å komme inn på vinnersporet igjen allerede neste lørdag. Da er FFK (Fredrikstad fotballklubb) 2 motstander i Idrettsparken. Kampstart er 17.00. Vi takker for at du fulgte oppdateringen her på mk.no. Ønsker alle en fin ettermiddag, kveld og helg videre.
'93
Frispark til MK. Dovland slår den inn. Høksaas kommer også opp. Ender med frispark til Halsen.
'92
Dovland får et gult kort når han spretter ballen demonstrativt i bakken etter han ikke får innkastet.
'90
Inne i tilleggstiden nå.
'89
Kun et minutt igjen av ordinær tid. Begynner å haste for MK hvis de skal få med seg poeng.
'84
Er muligheter for MK å få et poeng med seg. Spesielt på venstrekanten ved Dovland har MK vært farlige.
'83
Dovland slår inn. Hansen med en heading. Går langt til side for mål. Halsen sliter med krampe.
'82
82 minutter spilt. MK får sitt første hjørnespark for kampen. Dovland slår inn, men Halsen klarerer. MK får likevel et frispark et par meter i fra cornerflagget.
'78
Enorm mulighet til MK. Dovland lurer offsidefella. Skal bare bredside ballen i mål, men skyter over med sitt venstrebein fra kloss hold. Der burde det stått 2-2.
'76
Nok et drømmetreff fra Halsen. Wold smeller til fra 20 meter. Ballen går i mål. 2-1.
'72
Stor mulighet for MK ut av ingenting. Valand får en mulighet alene med keeper. Svakt skudd av Valand som Albertsen redder. I etterkant skjer det en litt underlig situasjon. MK chipper ballen inn, men treffer dommer. Dermed dropp, og MK får en god mulighet ved Dovland direkte fra droppen. Hjemmelagets trenere frustrerte over at kan være slik.
'71
Større avstander mellom lagdelene nå. Mer åpen kamp.
'63
Spillerbytte på MK. Kaptein Tobias Aanensen går ut. Inn kommer Sebastian Høksaas Gabrielsen.
'62
Hjørnespark til hjemmelaget. Innoverskrudd. MK klarerer. Nytt hjørnespark. MK får frispark.
'59
En meget vakker scoring av Bach Røsholt. Tar ballen på halvspretten på hjørnet av 16-meteren. Banker den i lengste hjørne. 1-1.
'56
Halsen kollapset totalt i forrige serierunde mot Vindbjart. Det er det ikke noe tegn til i denne kampen. Jakter utligning de røde og grønne.
'55
Det tok 55 minutter før det første hjørnesparket i kampen er et faktum. Det får Halsen. Det blir ufarlig etter at hjemmelaget tok en kort variant.
'50
0-1. Albertsen er etter den, men straffesparket til Dovland er meget godt plassert. Perfekt start for bortelaget.
'49
Straffe til MK. Aanensen slår igjennom til Dovland. Han blir felt av keeper Albertsen. Det er Dovland selv som skal ta straffesparket.
'47
Nicolai Aas løper opp en ball, og unngår kampens første hjørnespark.
'46
2.omgang i gang.
'45
Da er det pause på Bergeskogen kunstgress. 0-0. En kamp som er preget av både med og motvind. MK har ikke prestert på det nivået offensivt som de har gjort i de to foregående kampene. Kanskje vil spill i motvind gjøre det lettere å tilpasse pasninger til medspillerne? Halsen har imponert etter det stygge 2-7 tapet mot Vindbjart i forrige serierunde. Lite sjanser til bortelaget. Dovland var nærmest i kampens første spilleminutt da et frispark gikk i stolpen. Halsen på sin side har hatt flere muligheter, men har ikke funnet veien til nettmaskene.
'45
Stor sjanse til Istre på tampen av 1.omgang. Han smeller ballen i stolpen.
'43
Halsen mer med i kampen igjen nå. Skaper likevel lite. Litt for upresise i den avgjørende delen av banen. Nemlig foran målet til Bård Høksaas.
'39
Melhus Abrahamsen går i bakken. Vil ha straffe, men dommer rister på hodet.
'36
Wiig Hagen setter ballen i mål, men blir avblåst for offside.
'34
MK løftet seg litt de siste minuttene. Etablert spill på Halsen sin banehalvdel.
'31
Gult kort til Bach Røsholt som stopper Dovland på vei fremover.
'29
Nok en gang et feilkast fra Halsen. Assistentdommer ser det ikke, og hjemmelaget kommer til et farlig innlegg. Smith header, men Høksaas gjør en kvalifisert redning.
'23
Solvik Nilsen med et innlegg som Damman får løpt opp. Kunne blitt en stor mulighet for hjemmelaget.
'22
Halsen tar feilkast stadig vekk, men verken hoveddommer eller assistentdommer ser dette. Det sier også noe om kampen. Lite annet å rapportere om.
'15
Litt rotete kamp for øyeblikket. Ingen av lagene som klarer å holde ballen i laget i mer enn fire til fem trekk om gangen.
'11
Sett bort fra et skudd av Dovland, så er det hjemmelaget som startet kampen klart best.
'9
Sivert Sira Hansen lever litt farlig. Feller Istre på nytt. Hjemmelaget vil at Hansen skal få sitt andre gule kort, men dommer Nilsen gjør ikke det.
'8
MK angriper i kraftig medvind.
'8
Frisparket fra Smith går rett på Høksaas fra 19 meters hold.
'7
Istre blir felt etter at hjemmelaget enkelt får spilt seg gjennom. Sivert Hansen må stoppe Istre, og får gult kort.
'2
Fredrik Soteland får et tidlig gult kort. Frispark til Halsen. Ingen spillere på hjemmelaget når ballen.
'1
Larvik bader i sol, men det er litt vind som kan spille en rolle. Frispark til MK. Peder Dovland skyter. Treffer stoplen.