'59
Mål
'87
'90
Da er kampen over, og Vindbjart vinner toppkampen 2-1. Bortelaget best i 1.omgang, og leder fortjent 0-1 til pause. I 2.omgang er MK bedre med, og får en tidlig utligning. MK presser på et vinnermål. I stedet er det litt mot spillets gang at Toft setter inn vinnermålet. Vi gratulerer Vindbjart med tre poeng. Neste kamp for MK er borte mot Åkra lørdag 28.august. Kampstart er 14.00. Neste hjemmekamp er 4.september klokken 15.00 mot Madla.
'90
MK får frispark midt på banen. Den skal slås langt fra Østland. Dommer nekter å gi antall minutter det er lagt til.
'90
Vi går inn i tilleggstiden. Ingen vet hvor mye det er lagt til, men skal vi tippe 4-5 min?
'89
Nå har Vindbjart all tid i verden. Magnus Langerud har løpt mye i kampen og må få hjelp til å lindre krampe.
'89
Gult kort til Sivert Hansen på hjemmelaget.
'87
Klabb og babb i feltet. Det er Jacob Toft som til syvende og sist får satt ballen i nettet. 1-2
'86
Dunkel belysning i Idrettsparken nå.
'84
Enorm mulighet for Vindbjart. Coldal kommer alene med keeper. Skuddet går forbi Østland, men Callum Tyler klarerer mesterlig på strek.
'83
Spillerbytte på MK. Anders Kvinen går ut og inn kommer Magnus Aamodt.
'80
Aanensen skyter, men keeper Syversen er oppe med venstrehånd, og gjør en meget kvalifisert redning. Hjørnespark til hjemmelaget.
'79
Frispark til MK. Simon Valand blir klippet ned. På hjørnet av 16-meteren. Er det her 2-1 målet skal komme da? Aanensen og Vinsjevik står ved ballen.
'78
Avslutning fra Simon Valand. Går et lite stykke til side for mål.
'76
Hjørnespark til bortelaget. Det ender med femmeter til MK.
'75
Hjemmelaget får mye rom på Vindbjart sin banehalvdel. Hjemmelaget som ser farligst ut for øyeblikket.
'70
Skudd fra Aanensen. Vindbjart blokkerer, og det blir hjørnespark til hjemmelaget. Det er igjen svakt avlevert.
'68
Marius Hagen kommer seg fri, men keeper Syversen er våken og klarerer.
'65
Skudd fra Simon Valand, men går rett på keeper Syversen.
'63
Gult kort til Vinsjevik. Ikke noe å si på det.
'59
Follerås får et billig frispark.
'57
Så skal MK gjøre et trippelbytte. Vinsjevik, S.Valand og Dacic skal inn. Ut går Silalahi, B.Valand og Eliassen.
'52
Aanensen slår hjørnesparket og Vindbjart klarerer.
'51
Nå kjører MK kampen. Hjørnespark til hjemmelaget.
'59
Plutselig er Anders Kvinen blitt målfarlig. Sender i vei et skudd. Går via en Vindbjartspiller og daler over keeper Syversen. 1-1.
'49
Frisparket blir enkelt plukket av Østland.
'48
Frispark til Vindbjart. Bortelaget har vært farlige på dødballer.
'46
Så blir det spennende om lysforholdene vil spille en rolle i 2.omgang. Det lakker og lir mot kveld.
'46
2.omgang sparkes i gang av Toft.
'46
Spillerbytte på Vindbjart. Bergan ut og inn kommer sønn til MK-treneren. Robert Skårdal.
'45
Da er det pause i Idrettsparken. Vindbjart leder 0-1 etter scoring av Follerås. Hjemmelaget har skapt veldig lite, men med tanke på benken til MK har hjemmelaget muligheter for å bytte seg opp i 2.omgang. Offensive spillere som Peder Dovland og Simon Valand sitter på benken.
'45
Vindbjart farlige når de angriper. MK klarerer ballen unna.
'44
Mads Sveindal slår den. Bedre slått denne gangen, men Follerås dominerer i luftrommet i begge bokser.
'43
Frispark til Vindbjart. Bortelaget sender frem mange folk. Østland plukker den og setter raskt i gang. Kontringen ender med hjørnespark til MK.
'39
Svake dødballer fra MK i dag. Så også nå. Denne gangen Mads Sveindal.
'38
Skudd fra Aanensen. Vindbjart blokkerer. Hjørnespark til hjemmelaget.
'36
Aanensen slår inn, men Vindbjart klarerer enkelt.
'35
Silalahi får et frispark. Aanensen går bort for å slå den.
'34
En enorm mulighet for Vindbjart. Gerezgi legger inn fra venstre. Toft skyter ballen i stolpen etter å ha kommet skliende inn på bakre stolpe.
'33
Aanensen slår frisparket, men Follerås header unna.
'32
Nyhus klipper ned Marius Hagen. Frispark og soleklart gult kort. God posisjon for MK dette.
'30
MK får en gyllen overgangsmulighet. Marius Hagen skal skyte, men blir hindret i skuddøyebliket. Dommer vinker spillet videre til frustrasjon for både spillere og trenere på MK. Hadde vært frispark i glimrende posisjon for hjemmelaget.
'28
Savnet av en sentral spiller som Peder Dovland har vist seg å være ganske så markant den første halvtimen. På ingen måte ufortjent at Vindbjart tar ledelsen. Lite som fungerer offensivt hos hjemmelaget.
'25
Frisparket fra Hama er godt, og der header Follerås ballen i mål. Den går via en MK-spiller som setter Østland ut av spill. 0-1
'25
Vindbjart med frispark veldig nærme hjørneflagget. Hama skal slå den.
'24
Gregar Eliassen med et godt raid nedover venstrekanten. Innlegget er også bra, men ingen MK-spillere som plukker opp innlegget.
'22
Tobias Aanensen skyter fra 30 meter. Skuddet går utenfor. Et skudd Syversen ville tatt om den gikk mellom stengene.
'21
MK-trener Frank Våge Skårdal tydelig misfornøyd med enkelte av valgene MK-spillerne gjør.
'20
Kampens første skudd på mål. Toft får ballen på høyrekant. Spiller inn til Kjeldsberg, men avslutningen er svak. Rett på Østland.
'18
Igjen slipper Syversen med skrekken. Spiller ballen rett til Arian Gundersen. Spiller gjennom Marius Hagen som er i offside. Den så helt korrekt ut.
'18
Vindbjart med et langt innkast fra Follerås, men MK klarerer enkelt.
'16
Vindbjart får en kontring, men klarer ikke å ta vare på den. Kommer 2 mot 1. Stor mulighet som bortelaget roter litt bort.
'15
MK får kampens første hjørnespark. Det skal Tobias Aanensen ta.
'13
En jevnspilt kamp det første snaue kvarteret. Ingen av lagene flytter veldig mange spillere fremover i banen.
'11
Vindbjart slår langt mot høyrekanten Kjeldsberg, men nummer 7 på Vindbjart rekker ikke ballen, og det blir utspill fra Østland.
'8
Vindbjart skal prøve og spille seg ut. Svak pasning fra Syversen som Marius Hagen nesten plukker opp. Da hadde det stått 1-0, men det gjør det ikke. Syversen og Vindbjart slipper med skrekken.
'5
MK mer inn i kampen. Presser Vindbjart høyt.
'3
Vindbjart som har startet denne kampen best uten å komme til noen sjanser i åpningen.
'1
Vi er i gang.
'0
Lagene er på vei ut på en aldeles strålende gressmatte.
'0
På benk: Olsen, Sæther, Eikeland, Skårdal (sønn til MK-trener Frank Våge Skårdal), Bjørge, Emanuelsen, Coldal, Svenson og Jabai
'0
Vindbjart startet med følgende 11: Syversen, Follerås, Nyhus, Nordhagen, Hama, Langerud, Abel, Bergan, Kjeldsberg, Gerezgi, Toft
'0
På benken sitter Høksaas, Abrahamsen, S.Valand, Dovland, Aamodt, Vinsjevik, Soteland og Dacic.
'0
MK stiller med følgende lag: Martin Østland, Mads Sveindal, Sivert Hansen, Callum Tyler, Gregar Eliassen, Bendik Valand, Tobias Aanensen (C), Anders T.Kvinen, Samuel Silalahi, Marius Hagen, Arian Gundersen.
'0
Hjertelig velkommen til livedekning her på mk.no. Hjemmelaget tar i mot Vindbjart.