'66
Mål
'89
'94
I en kamp der det skulle vært lagt til en god del mer tid blåser dommer likevel etter 3 minutter av tilleggstiden. Start 2 vinner kampen 3-2. Start 2 kom best i gang i 1.omgang, og ledet 2-0. Peder Dovland reduserte på et fantastisk frispark før pause. I starten av 2.omgang er MK gode, og kommer til noen muligheter, men det blir ingen scoring. Svela setter inn 3-1 før Valand reduserer like før slutt. Stiller meg undrende til at en kamp med x antall bytter, skader og drøying av tid fra hjemmelaget, rødt kort likevel kvalifiserer for kun tre minutter tillagt tid. Neste kamp for MK er lørdag 11.juni hjemme mot Eik Tønsberg. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin kveld videre.
'93
Dashaev pådrar seg sitt andre gule kort, og dermed rødt kort.
'92
Vi er på overtid nå. Start 2 vinner et par hjørnespark.
'89
MK lemper ballen inn, og ballen faller ned til Simon Valand som bredsider ballen inn. 3-2. Nå er det kamp igjen.
'88
Ser ut som Start 2 tar med seg poengene i ettermiddagens kamp. Blir spennende å se hvor mye dommer legger til i 2.omgang. Det har vært noen stopp i spillet her.
'85
Spillerbytter på MK. Ut med Eftevaag og Gravdahl. Inn kommer Rokseth og Årikstad.
'83
Hjørnespark til MK. Dovland slår den, men keeper bokser den ut til innkast på andre sida.
'79
Svela har i motsatt ende mulighet til å punktere kampen, men skuddet går over.
'79
Frisparket tar Dovland. Han slår ballen inn perfekt. Tre MK-spillere blir stående mutters alene, men ingen av de klarer å få tak i ballen. Dermed går den til femmeter.
'78
Gult kort på Dashaev når han klipper ned Høksaas Gabrielsen.
'76
Spillerbytter på MK. Ut med Dacic og Aanensen. Inn kommer Damman og Høiland.
'74
Spillerbytte på Start 2. Ut gikk Halim. Inn kom Hornes.
'74
MK få til en redusering snart om det skal bli håp om poeng.
'71
Skudd fra Simon Valand. Torkildsen gir til hjørnespark som Aanensen skal ta. For øyeblikket stopp i spillet når Halim på Start 2 har åpenbare smerter. Hjørnesparket blir gitt til et nytt et. Nicolai Aas får hode på den, men deretter plukker Torkildsen ballen enkelt.
'68
Nytt spillerbytte hos MK. Ut med Marius Hagen, og inn kommer Alf Marius Melhus Abrahamsen.
'66
Rot i det bakre leddet til MK. Gavepakke fra Nicolai Aas til Svela som bredsider ballen enkelt i mål. 3-1 til Start 2.
'61
Skudd fra Eftevaag fra langt hold. Høksaas slår ut til hjørnespark. Den ender med femmeter til MK.
'60
Hjørnespark til MK.Aanensen slår den innoverskrudd . Start 2 får klarert.
'58
Spillebytter på MK. Ut med Wiig Hagen og Sveindal. Inn kommer Høksaas Gabrielsen og Gundersen.
'57
På frisparket forsøker Dovland seg på en reprise fra 1.omgang, men denne gangen er frisparket dårlig, og skuddet går over.
'56
Gult kort på Gregersen når han er for sen i en duell mot Marius Hagen.
'56
Spillerbytte på Start 2. Østhus ut. Bravikov inn.
'54
Der blir MK snytt for et straffespark. Eftestad Nilsen er på etterskudd og river ned Marius Hagen. Sistnevnte får skutt, men keeper redder. Blir likevel så hindret at dommer bør blåse straffespark selv om han fikk skutt.
'52
Aanensen med innlegg mot Valand. Han forsøker seg på en lobb, men den går over. MK har startet denne 2.omgangen på en meget positiv måte.
'51
Marius Hagen er for tøff i en duell, og får et gult kort.
'50
En kjempemulighet til MK. Tobias Aanensen får ballen på 14 meter. Skuddet hans blir blokkert. Går i bue over keeper og treffer tverrligger.
'46
Vindbjart har vunnet 5-0 hjemme mot Sarpsborg 08 2. Eik Tønsberg vant 3-1 over Halsen.
'46
2.omgang i gang.
'45
Da er det pause på Sparebanken Sør Arena. Start 2 leder 2-1. Et hjemmelag som har gjort kampen vanskelig for MK. Start 2 sine scoringer er kommet ved Gregersen og Svela. Erik "Myggen" Mykland gir tydelig, klare og konstruktive tilbakemeldinger til unggutta i gult og svart. MK kommer inn igjen i kampen takket være det vakreste frisparket som undertegnende har sett på lang tid signert Peder Dovland. Det er absolutt gode muligheter til MK at kan ta med seg både et og tre poeng her, men da kvaliteten heves etter pause.
'44
Simon Valand kommer alene med keeper. Runder keeper, men er i ubalanse når han skal skyte. Skuddet rekker ikke frem til streken, og Start 2 får gitt til hjørnespark. Det blir ufarlig.
'43
For et helt enormt skudd fra Peder Dovland. Får drømmetreff og banker ballen i krysset. Det er synd ikke direktesport viser denne kampen. Høy klasse over dette. 2-1, og MK er med i matchen igjen.
'43
MK får frispark fra 25 meter. Dovland og Aanensen står med ballen. Ser ut den skal bli slått inn i feltet.
'40
Stygg feilpasning fra Start 2. MK slår kontra. Simon Valand får en meget stor mulighet til å redusere til 2-1, men keeper gjør en meget kvalifisert redning.
'38
Det er vidåpent mellom venstreback og stopper til MK. Sander Svela får ballen, og gjør ingen feil alene med keeper. 2-0 til Start 2.
'36
Levi Eftevaag ser ut til å slite med en skade. Start 2 har fått et hjørnespark.
'31
MK inne i en bedre periode nå. Har mye ball, men skaper lite.
'24
Litt over halvveis i 1.omgang får MK sin første mulighet. Valand og Aanensen samarbeider fint. Ballen ender til Wiig Hagen, men skuddet går rett på keeper fra 12 meter.
'19
Start 2 er det klart beste laget de første 20 minuttene. MK sliter med å holde ballen i laget. Florerer av feilpasninger.
'15
Soteland er for sen inn i kroppen på Nahiry. Hjemmelaget får frispark fra 17 meter mot hjørneflagget. Skuddet går på Høksaas som gir retur. Halim smeller til på returen, men ballen går noen meter over mål.
'13
Stor mulighet til hjemmelaget. Eftevaag alene med Høksaas. Keeperen kommer fint ut og gir til hjørnespark. Gregersen forsøker seg på en innøvd variant, men MK er våkne og får klarert.
'8
Start 2 vinner et hjørnespark. Eftevaag slår den. MK får klarert, men Start 2 biter seg fast. Ballen ender til slutt opp hos Gregersen som fra kloss hold setter ballen via stolpen og i mål. 1-0.
'7
Mannen som leder Start 2 har legendestatus på Sørlandet. Det er nemlig Erik "Myggen" Mykland som instruerer unggutta til hjemmelaget.
'4
MK kommer seg til innlegg på høyresiden. Ballen ender opp hos Mads Sveindal som forsøker seg på et skudd. Går nesten til innkast på motsatt side, men ender med femmeter til hjemmelaget.
'3
Lite som har skjedd i åpningsminuttene av kampen.
'1
Kampen er i gang. MK som tar avspark i vinden i Kristiansand.
'0
To kamper i avdelingen har hatt kampstart en time før Start 2 mot MK. Vindbjart leder 2-0 hjemme mot Sarpsborg 08 2 og det er 0-0 i oppgjøret mellom FK Tønsberg og Halsen.
'0
På benken sitter Møllen, Årikstad, Bravikov, Witzøe, Rokseth, Leo Mertens og Hornes.
'0
Hjemmelaget Start 2 stiller med et ungt lag med få meritterte spillere: Torkildsen; Østhus, Drashaev, Lien, Gravdahl, Strømland Lien, Gravdahl, Nilsen, Gregersen, Halim, Svela, Nihiry, Eftevaag.
'0
På benken sitter Martin Østland, Stein Ove Abrahamsen, Sebastian Damman, Mattias Høiland, Alf Marius Melhus Abrahamsen, Arian Gundersen, Tor Olve Fagnastøl og Sebastian Høksaas Gabrielsen.
'0
MK stiller med følgende lag i en 4-3-3 formasjon: Bård Høksaas; Fredrik Soteland, Nicolai Aas, Sivert Hansen, Mads Sveindal; Marius Hagen, Almin Dacic, Tobias Aanensen (C); Mathias Wiig Hagen, Simon Valand, Peder Dovland
'0
MK på sin side har Endre Omland utilgjengelig til dagens kamp. Bendik Valand som ikke har spilt kamp siden 18.april har et håp om å kunne rekke kampen.
'0
Start har pause fra OBOS-ligaen. Det vil si at mange av A-lags spillerne avvikler ferie nå. Det er dermed stor sannsynlig for at hjemmelaget starter med et ungt lag.

'0
Hjemmelaget har tatt ni poeng på åtte kamper og ligger som nummer 11 på tabellen før ettermiddagens kamp. MK på sin side ligger som nummer 7 på tabellen. Ved seier i dagens kamp kan MK klatre noen plasser på tabellen. Vil kun være fire poeng bak tabelleder Fram Larvik som MK spilte uavgjort mot i forrige kamp.
'0
Hei og en riktig god 2.pinsedag. Vi er på plass i Kristiansand og Sparebanken Sør Arena hvor Start 2 møter MK.