'55
Mål
'73
'96
Kampen er over. Sprint-Jeløy vinner kampen 3-2. En underholdende og innholdsrik kamp på Bellevue kunstgress. Et svært effektivt hjemmelag scoret tre mål på de få mulighetene de produserte. MK på sin side spiller en godkjent kamp, men brenner i tillegg noen voldsomme store muligheter. Det er lett å tenke seg til at resultatet kunne sett annerledes ut dersom Simon Valand hadde vært skadefri, og fått noen av disse mulighetene. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Neste kamp før en drøy måneds spillepause er hjemme mot Follo lørdag 25.juni. Kampstart er 15.00. Ønsker alle en fin dag og helg videre.
'94
Dyrseth. Hellgren inn.
'94
Frispark til hjemmelaget i sin egen 16-meter. Det var vel det.
'93
Skal komme et langt innkast fra Høiland. Det ble kort likevel. Innlegget for svakt.
'91
Gedigen mulighet for MK. Flott innlegg fra Soteland. Omland får stå helt umarkert, men headingen går utrolig nok til side for mål. Det var kanskje den muligheten MK fikk.
'91
Hjørnespark til Sprint-Jeløy. Lagt til fire minutter. Hjørnesparket går til femmeter. Skal MK klare å få et mål på overtid da?
'90
Skudd fra Kozica. Går i nettveggen.
'90
Inne i det siste ordinære spilleminuttet i kampen. Hvor mye blir lagt til?
'86
Fem minutter gjenstår. MK har ikke skapt noe etter at de reduserte til 3-2. Hjemmelaget har klart å kvele kampen de siste minuttene.
'85
Spillerbytte på Sprint-Jeløy. Ut med Måleng, og inn kommer Kolsvik.
'84
Novolani med en meget god mulighet til å punktere kampen. Skuddet hans går til side for mål. Litt i ubalanse i det han skal avfyre skuddet.
'82
Hjørnespark til hjemmelaget. MK får klarert. Et minutt senere får de hvite og blå et nytt hjørnespark.
'81
Sveindal kommer inn i kampen som innbytter, og blir nå byttet ut igjen. Inn kommer Fredrik A. Soteland.
'80
Inne i de 10 siste minuttene av ordinær spilletid. Skadet spiller på hjemmelaget.
'77
Hjemmelaget er kommet mer med i kampen nå. Står høyere og vinner ballen oftere.
'76
Dobbelbytte hos hjemmelaget. Ut med Asani og Ramadani. Inn kommer Kozica og Novolani.
'73
Denne gangen er frisparket av mye bedre kaliber. Bøyer den over muren og i lengste hjørne. Vakkert av Dovland. 3-2.
'72
Gult kort til Wasenius når han river ned Dovland på raid mot mål. Frispark fra 20 meter.
'70
Muligheter for at MK kan klare å sette to scoringer her de siste 20 minuttene. Hjemmelaget blir løpende i mellom. Får en pust i bakken med et frispark nå hjemmelaget.
'68
Knutsson feller Omland, men får ikke rødt kort siden touchet til Omland er langt og utover mot hjørneflagget. Frispark fra 16,5 meter. Dovland skal ta det. Går rett i muren. Ikke spesielt godt frispark.
'64
Nytt hjørnespark til MK. Skal det bli bedre avlevert denne gangen? Nei er svaret på det.
'60
Tre hjørnespark på tre minutter for MK. Denne gangen er det Dovland som slår den, men ikke skapt så mye farlig på dødballer så langt i kampen.
'59
Nytt hjørnespark til MK. Skaper mer med den nye trioen på topp. Hjørnesparket blir ufarlig.
'58
Hjørnespark til MK. Aanensen skal slå den. Hjemmelaget får klarert.
'55
Så kommer reduseringen! Aanensen får ballen. Skudd i stolpen. Returen setter Marius Hagen i mål. 3-1.
'52
Damman bruker ulovlige midler når han stopper en potensiell kontring for hjemmelaget.
'50
Skudd fra Hagen fra 16 meter. Skuddet fyker over mål. Bør ha en rask scoring MK hvis de skal ha tro på å få med seg poeng fra denne kampen.
'49
Omland spiller midtspiss. Dovland og Hagen på kantene. På midten er Dacic anker, og Aanesen og Damman som sentrale midtbanespillere.
'47
Så får MK en marerittstart på denne 2.omgangen. Rot bak hos MK. Wasenius kommer alene med keeper, og scorer sitt andre for dagen. 3-0.
'46
MK har også gjort et spillerbytte. Arian Gundersen går ut, og inn kommer Sebestian Damman.
'46
Spillerbytte på hjemmelaget. Østrem ut og inn kommer Kiani.
'46
Lagene er ute på kunstgresset igjen. Det er MK som skal ta avspark.
'49
Da er det pause på Bellevue kunstgress. Hjemmelaget leder denne kampen utrolig nok 2-0. Det er MK som har vært det klart beste og førende laget. Sprint-Jeløy har på sin side vært uhyre effektive. Det er lov i fotball. Det er som nevnt muligheter til å snu denne kampen. Høyrebacken til hjemmelaget er ofte feilplassert, og MK har hatt hatt mye ball på venstresida uten at det har blitt farlig. Dette er posisjonen som vanligvis Dovland spiller, men i Simon Valands skadefravær er han midtspiss. Kanskje vi får se Omland som midtspiss i 2.omgang. Svaret på det får vi om et snaut kvarter.
'46
Lagt til fire minutter i denne 1.omgangen. MK-trener Frank Våge Skårdal er misfornøyd med at hjemmelaget naturlig nok bruker lang tid på faste situasjoner som innkast, frispark og femmeter.
'42
Hjørnespark til bortelaget. Dovland slår innoverskrudd. Igjen er det muligheter for MK, men etter litt klabb og babb får hjemmelaget klarert. Har skapt nok av sjanser og farligheter i dag bortelaget. Derfor er det ikke kjørt selv om det står litt ufortjent 2-0 til hjemmelaget. Savnet av Simon Valand innenfor 16-meteren er absolutt merkbar.
'40
Nevnte Dacic med en gjennombruddspasning mot Dovland. Dessverre er den for upresis.
'39
Almin Dacic har spilt en god 1.omgang for gjestene. Hatt mye ball, og er påskrudd.
'37
Selv om resultatet ikke er særlig lystig lesning for MK, så finnes det muligheter å komme tilbake i denne kampen.
'35
Asani får et avventende gult kort etter at han kom alt for sent inn i en duell med Mads Sveindal. Godt dømt av Andersen-Gott.
'30
Totalt mot spillets gang slår hjemmelaget en høy ball opp. Ballen heades tilbake til Reinback. Han treffer godt, og setter ballen i mål fra 16 meter. 2-0.
'29
Første gang siden hjørnesparket at hjemmelaget kommer på en visitt. Det blir ufarlig. Ut fra spill og sjanser, så er det et flatterende resultat.
'23
Skudd fra Aanensen fra langt hold. Ballen fyker noen meter over mål.
'20
Gedigen mulighet for MK. Flatt innlegg fra Aanensen som går gjennom hele feltet og keeper. Hagen er på bakerste stolpe, men klarer utrolig nok å sette den i stolpen på blankt mål. Der burde det stått 1-1.
'17
Nytt hjørnespark til MK. Treffer Nicolai Aas på bakerste stolpe. Han prøver å bredside ballen i mål, men den går noen meter til side for mål.
'15
MK har veldig mye ball uten å skape det helt store. Hjemmelaget har hatt et hjørnespark det første kvarteret. Det har de scoret på.
'15
Alf Marius M. Abrahamsen må også ut med en skade. Inn kommer Endre Omland.
'11
Bortelagets første hjørnespark. Tar en kort variant. Litt kaos i feltet, men hjemmelaget får til slutt klarert bort ballen.
'8
Wasenius sitt hjørnespark går rett i mål. 1-0 til Sprint-Jeløy. Svakt keeperspill av Østland som feilberegner der.
'8
Så kommer det varslende bytte. Mads Sveindal kommer inn for Kristoffersen Risnes. Hjelpes inn i garderoben av Endre Omland.
'7
Sprint-Jeløy vinner et hjørnespark. Risnes ligger nede med det som skal se ut som en lyseskade. Mads Sveindal er i oppvarming.
'6
MK har hatt mye ballen i laget innledningsvis i kampen.
'4
Fint spill av MK. Risnes kommer på en overlap, men ballen er over sidelinja i det han skal legge ballen inn i feltet.
'3
Ikke skjedd det helt store de tre første minuttene av kampen.
'1
Sprint-Jeløy tar avspark, og kampen er i gang.
'0
Lagene er ute på banen. Sprint-Jeløy i hvitt og blått. MK i grønt og hvitt.
'0
På benken sitter Nordvåg, Kiani, Kozica, Kolsvik, Novolani, Hellgren, Saarstad.
'0
Hjemmelaget Sprint-Jeløy starter med følgende 11: Knutsson; Ohlsson, Fosser, Dyrseth, Måleng, Wasenius, Kaldheim, Asani, Østrem, Ramadani, Reinback.
'0
På benken sitter Stein Ove Abrahamsen, Sebastian Damman, Mads B. Sveindal, Endre Omland, Fredrik A. Soteland
'0
MK starter med følgende 11 i en 4-3-3 formasjon: Martin B. Østland; Kristoffer Reiersen Risnes, Nikolai Aas, Sivert S. Hansen, Mattias Høiland; Marius W. Hagen, Almin Dacic, Tobias Aanensen (C); Alf Marius M. Abrahamsen, Peder Dovland, Arian Gundersen.
'0
Hos MK er Bård Høksaas på ferie. Martin Østland får sin første seriekamp for sesongen. Simon Valand (avdelingens toppscorer) sliter med et overtråkk, og er ikke i dagens tropp. Av andre fravær er Mathias Hagen og Sebastian Gabrielsen (sykdom) og Bendik Valand er enda skadet.
'0
Det er to lag som sliter med en del fravær før kampen. Hjemmelagets trener Gard Hellgren Kristiansen sier de har ni spillere ute med skade. i tillegg står en spiller over med for mange gule kort.
'0
MK lå an til en etterlengtet trepoenger forrige helg, men to sene mål av Eik Tønsberg sørget for uavgjort og 2-2. Sprint-Jeløy på sin side kommer fra en sterk hjemmeseier mot Fram Larvik.
'0
God lørdag, og hjertelig velkommen til livedekningen her på mk.no mellom Sprint-Jeløy og bortelaget Mandalskameratene. Kun et poeng skiller lagene før ettermiddagens kamp på Bellevue kunstgress. En bane som ligger på øya Jeløy i Moss kommune. Det er meldt 21 grader og strålende sol.