'77
Mål
'89
'92
Da er kampen over. Det ender 7-2 i Larvik. Etter 3-1 til pause var det MK som måtte ha den første scoringen for at dette skulle bli en spennende kamp. Istedenfor scorer Fram Larvik tre mål på 10 minutter i starten av 2.omgangen. Fram Larvik kunne scoret flere, men gir seg med syv scoringer. MK sine scoringer kom ved Simon Valand og Tor Olve Fagnastøl. Neste kamp for MK er borte mot Follo. Kampstart lørdag 27.august er klokken 15.00. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen på mk.no. Ønsker alle en fin søndagskveld videre.
'89
Nytt hjørnespark til MK. Der reduserer MK til 7-2. Sivert Hansen header ballen tilbake i feltet etter han har sniket seg på bakre stolpe. Fagnastøl stanger inn reduseringen kontant i nettet. Forrige scoring til Fagnastøl 21.september 2019.
'82
Der burde MK redusert til 7-2. Fint hjørnespark av Aanensen. Sivert Hansen har lurt seg inn på første stolpe. Fra to meters hold header han ballen sjokkerende nok utenfor.
'77
Flaathe-Simonsen legger på til 7-1.
'75
Skudd fra Simon Valand. Skuddet går rett på keeper. Fram Larvik virker fornøyde med resultatet, og spiller bare ballen innad i laget.
'73
Gult kort til Ahmed i en duell med Simon Valand. Sistnevnte blir skadet i situasjonen, men kommer seg opp igjen.
'68
Spillerbytte hos MK. Ut går Wiig Hagen og Alf Marius Abrahamsen. Inn kommer Tor Olve Fagnastøl og Daniel Ekeland Osestad.
'63
Fram Larvik lar MK få lov til å trille litt ball. Litt snodig kampplan fra Fram Larvik når det kan stå om målforskjell til syvende og sist. Her har de en gyllen mulighet til å bedre målforskjellen i enda større grad enn det de har gjort til nå.
'62
Hjørnespark til bortelaget. Hjemmelaget får klarert.
'55
Mosquera legger på til 6-1. Tennissiffer i Framparken nå.
'48
MK blottlegger seg defensivt. Fram Larvik kontrer inn enkelt 5-1. Det er Laham sin andre scoring i kampen.
'47
Og der er hattricket et faktum. Dubois smeller inn 4-1. Høksaas er på den, men klarer ikke å unngå at ballen går i mål.
'46
MK har foretatt et spillerbytte. Ut med Fredrik Soteland , og inn kommer Arian Gundersen.
'46
2.omgang sparkes i gang.
'46
Dommer blåser av til pause. 3-1 i Framparken. MK fikk en drømmestart på kampen etter at Simon Valand stanget gjestene i ledelsen. Etter dette kom Fram Larvik mer og mer med i kampen, og har fått kampen inn i sitt spor. MK sliter med store strekk i lagdelene, og spesielt midtbanen til hjemmelaget får et hav av rom å boltre seg på. Laham og Dubois (2) har scoret målene for de røde og hvite.
'40
Svakt press på ballfører hos bortelaget. Rygger og rygger. Fra 15 meter smeller Dubois skuddet i lengste hjørne. 3-1 til Fram Larvik.
'38
Hjørnespark ti bortelaget. MK har vært farlige på det i de siste kampene. Hjemmelaget på sin side har ikke defensive dødballer som sin styrke. Denne gangen slipper de unna. MK får frispark i mot seg.
'36
Flaathe-Simonsen med et skudd som Høksaas må gi til hjørnespark.
'35
Wiig Hagen med et skudd. Går rett på keeper. Burde sett Valand som var i en bedre posisjon inne i feltet.
'32
Simon Valand kommer for sent inn i en duell. Taklingen belønnes med gult kort.
'32
Hjemmelaget dominerer fullstendig nå. Skaper mye på sin høyreside. Skudd fra Einarsson smeller i stolpen. Hjørnespark nå til Fram Larvik.
'28
Laham skyter. Skuddet går i en vakker bue over Høksaas, men treffer uheldigvis for hjemmelaget tverrligger. Laham som ble hentet fra Kongsvinger i sommer har scoret fem mål på fire kamper.
'27
Dommer og assistentdommer overser et klart hjørnespark til Fram Larvik.
'25
Og der har Fram Larvik snudd kampen. Ballen ut på høyrekanten. Innlegg på bakerste stolpe. MK får ikke klarert, og Dubois pirker inn den ballen fra kloss hold. 2-1.
'23
Bytte for hjemmelaget. Jatta må ut med en smell. Inn kommer Flaathe-Simonsen.
'20
Plutselig er det vidåpent i forsvaret til MK. Bruusgaard med en vakker pasning til Laham. Alene med keeper gjør han ingen feil. 1-1.
'17
Stygt balltap fra Alf Marius Abrahamsen som gir Bruusgaard en skuddmulighet. Går rett på Høksaas. Han gir en liten retur, men plukker den fort opp igjen.
'15
Hjørnespark til hjemmelaget. Kongerud får hode på den, men headingen går over mål.
'14
Mosquera vil ha straffespark når Kydland er på han, men dommer vinker han bare opp igjen.
'13
Scoringen har gjort noe med selvtilliten til bortelaget. Tør å holde ballen litt mer i laget. Debutant Kydland forsøker et skudd på halvspretten fra snaut 20 meter. Keeper holder enkelt ballen i fast grep.
'9
MK vinner et innkast som Soteland kaster langt. Hjemmelaget får klarert i første omgang. Marius Hagen plukker opp ballen. Sender den i støtte til Stein Ove Abrahamsen. Han svinger inn et perfekt innlegg. Valand får til en meget god heading, og setter den ballen i mål. 0-1.
'4
Lite som har skjedd de første minuttene. Flere avblåsninger for offside og frispark.
'1
Kampen er i gang.
'0
Hjemmelaget spiller i rødt og hvitt. Dermed må MK spiller i grønne drakter og sorte shorts. Drakter, shorts og sokker skal være av ulike farger.
'0
Spillerne står klare i spillertunnelen for å entre en gressmatte av ordentlig gress.
'0
Vi kommer tilbake med flere oppdateringer når det nærmer seg kampstart.
'0
På benken sitter Martin B. Østland, Arian Gundersen, Tor Olve Fagnastøl, Daniel Ekeland Osestad.
'0
Bortelaget MK stiller med følgende 11:
Bård Høksaas; Frede Emanuel Kydland; Alf Marius Melhus Abrahamsen, Tobias Aanensen (C), Marius Wigemyr Hagen, Fredrik Antvort Soteland, Simon Valand, Mathias Wiig Hagen.
'0
På benken sitter Holthe, Sowe, Coker, Flaathe-Simonsen, Strand, Hysén, Henriksen, Pedersen.
'0
Hjemmelaget stiller med disse 11:
Johansen; Kongerud, Ahmed, Jacobsen, Barhe, Einarson (C), Mosquera, Bruusgaard, Jatta, Laham, Dubois.
'0
MK har hentet inn en forsterkning. Frede Emanuel Kydland har spilt fotball for Flekkefjord, men har også tidligere i vår spilt fotball for Ready, som spiller på samme nivå som MK, men i en annen avdeling. Kydland er i midtbanespiller, men kan også brukes som back.
'0
Hjemmelaget vinner sjeldent med store siffer, men slipper også sjeldent inn scoringer. Hjemmelaget har 33 kamper etter 16 spilte kamper. MK har nesten halvparten av disse med sine 17 poeng.
'0
Det foregående oppgjøret mellom disse lagene endte 2-2 i slutten av mai. Da var det Valand og Dovland som scoret målene for MK. Det er det kun Valand av de to som kan gjøre i ettermiddag.