'39
Mål
'67
'93
3-1!!!! da var kampen ferdig, og gutta tar med 3 livsvu\iktige poeng i kassa. kan bli viktige 3 poeng dette. takk for kampen
'93
da er vi spilt 93 minutter. dommer skal blåse av kampen nå snart
'90
Sarpsborg frampå, men Bård er våken og tar ballen
'90
der har vi runda 90 minutter, usikkert på hvor mye overtid som blir lagt til. ser ut som at det blir seier idag
'87
nesten 3-2 men headinga går en bue over målet
'87
Innlegg fra Sarpsborg. blir klarert ut til corner av dagens kaptein Tobias Aanensen
'85
bytte Sarpsborg inn nr 22 ut nr 5
'83
Mk vinner kast høyt i banen. ser ut som det blir seier idag
'80
MK spillerbytte inn nr.6 daniel berglund inn nr 25 Fredrik stray ut nr 9 simon valand ut nr 5 sebastan damman
'79
Sarpsborg vinner frispark fra 17/18 meter. farlig posisjon dette
'79
Sarpsborg kommer til avslutning. alt for svakt, Bård kan trygt ned å hente den.
'73
MK blir spilt lave, Sarpsborg presser på for å få et mål, kan bli tøffe 20 minutter dette
'68
inn nr 16 mads Sveindal ut går nr 10 Jesper Pettersen solid kamp av våres nye nr 10
'58
Sarpsborg har spilt seg mer og mer inn i matchen her. De angriper men Bård et fint ute og avverger sjangsen
'55
Corner til MK. Sivert stuper opp, får hode på den men går over mål enda en god sjanse
'54
Skudd fra Mathias Hagen utenfor 16 meter, ender langt over mål
'52
Simon snapper en svak pasning og er på vei framover. uheldig med touchet og blir ufarlig. Her kunne det stått 3-1
'50
MK presser og presser. 3 KJEMPESJANSER på 5 minutter nå. Marius som er uheldig og sklir midt i skuddet fra 5 meter og skyter 10 meter over mål
'48
kjempesjanse. Mathias hagen kommer fremover men skyter over fra rundt 16 meteren. Nesten MK ser farlige ut
'46
NESTEN 3-1. Marius Hagen avanserer framover, kommer alene med keeper men blir stoppa
'45
2 minutter lagt til Simon Valand ligger nede og tar seg til helen, ser ut til å klare seg og er kjapt oppe og går
'44
Frispark til Vindbjart. spilleren blir liggende, ser ut som at det går bra
'42
Sarpsborg kommer på sida, men blir stoppa. Ufarlig. MK vinner også et frisaprk
'39
2-1,trygt straffe i høyre hjørnet av Sarpsborg nr. 11 ingen tvil om at det er match her nå
'38
Straffe til Sarpsborg, kan vel diskuteres om han faller lett eller ikke. så lett ut herifra.
'37
Sarpsborg med frispark i god innlegsposisjon, prøver lure MK forsvaret med en lur pasning, men de er våkne og blir ufarlig
'32
Får et nytt innlegg her Sarpsborg. heades ut fra MK spiller. returen utenfor mål
'28
2-0. TOMÅLSKORER Sebastian Damman står på rett plass til rett tid. MK rundspiller Sarpsborg her nå. Vakkert!
'27
Nesten 2-0 her. Mathias Hagen med supersjangse. her burde det stått 2-0. skudd fra 5 meter rett utenfor
'25
FOR EN PERLE. Sebastian damman med langskudd rett i krysse. kan ikke gjøres bedre. vakkert gjort. Fortjent 1-0 her
'22
gult kort til begge trenerne her. er meget fortjent
'19
drama på sidelinja. Sarpsborgs trener faller å tar seg til hode. så meget lett ut. Er vi vitne til tidenes filming?
'16
Frispark til Sarpsborg helt oppe med eget mål. Bortelagets kaptein tar seg til magen. Ser ut til å komme seg opp
'13
Sarpsborg avanserer framover. heading fra 5 meter blir reddet fra MK keeper Bård Høksaas
'12
MK med nytt frispark. mindre farlig denne
'10
vanvittig redning fra keeper. kaptein Tobias Aanensen med frispark, rett i krysset men keeper får en finger på den og sender den ut til corner. Corneren er farlig men ender i klypene til keeperen.
'9
MK med frispark i god posisjon. Marius Hagen blir tatt på vei mot mål. Klart frispark
'8
Sarpsborg med nytt skudd. desto svakere dette og ender hos keeper
'6
Sarpsborg med en kjempesjangse. løper seg fri på sida, får til et skudd under hardt press, men ballen går i stanga bak keeperen
'4
MK har mer og mer ballen, spiller Sarpsborg lave. gode minutter for MK dette
'2
MK får et frispark. Dagens kaptein Tobias Aanensen tar den fort
'2
MK avanserer framover, ender i et innlegg som går over mål. Ufarlig innlegg, men gode tendenser fra MK
'1
Sarpsborg får til et angrep, men skuddet ender til side for mål
'1
Da er vi igang!
'
Etter et surt 2-3 tap mot Start 2 så er guttan klare for ny kamp. Vi kan også ta med oss at Toppscoreren Simon Valand er å ser på lagoppstillinga!
'
MK møter et sterkt Sarpsborg lag som ligger på 7 plass, og et MK som per dags dato nå ligger på 12 plass, nøyaktig 10 poeng bak sarpsborg