'30
Mål
'111
'123
Der er det over. MK vinner 4-3 i Idrettsparken. Fredrik Stray Tjaum blir matchvinner, og MK er klare for siste hinder før de ordinære rundene i NM. En
'120
Vindbjart får en spiller utvist.
'111
MKs mest erfarne spiller på banen bredsider ballen i mål etter hjørnesparket og massivt trøkk. Fredrik Stray Tjaum. 4-3!
'110
Hjørnespark til MK. Det ender med et nytt hjørnespark.
'108
Vindbjart nære på, men Sivert Hansen får en tå på den.
'108
Frispark til MK, men hjemmelaget går i offside på dødballen.
'106
2. ekstraomgang i gang.
'107
Pause 1. ekstraomgang. MK nærmest, men ingen scoringer. 15 minutter unna straffesparkkonkurranse.
'104
Fint raid av Bretvik. Keeper gir retur, men Wiig Hagen klarer ikke å stokke beina på returen. Enorm mulighet.
'103
Mørket i ferd med å senke seg i Idrettsparken.
'100
Tilbake etter at nettsida har ligget nede. Vindbjart utlignet før slutt, og vi har nå spilt de 10 første minuttene av første ekstraomgang. Bølger frem og tilbake.
'57
Hjørnespark til MK. Vindbjart klarerer.
'54
Simon Valand har kommet inn for Dejan Prelevic.
'52
Ny dødball til MK, men den er upresist slått, og Vindbjart får femmeter.
'50
Frispark fra Aanensen. Går på skudd, men ballen en halvmeter over mål. MK som har startet best i 2.omgang.
'47
'46
MK tar avspark i 2.omgang.
'45
Vindbjart tidlig tilbake til 2.omgang på Miljøbanen.
'45
Til tross for fem scoringer og mye stopp i spillet blåser dommer av til pause etter 45 minutter spilt. Ingen tilleggstid. En heseblesende kamp foran vel 300 tilskuere startet på best mulig måte for MK. Soteland satt inn kampens første scoring etter bare 6 minutter. Vel syv minutter etter dobler samme mann ledelsen til hjemmelaget. Vindbjart reduserer til 2-1, og er nære på å utligne til 2-2 like etter. Istedenfor gjør bortelaget en ny blunder i bakre ledd, og forærer 3-1 scoringen til Culibrk. Vindbjart reduserer til 3-2 etter 30 minutter. Da var det kommet fem mål i Idrettsparken etter en halvtime. Det siste kvarteret prøver MK å holde ballen mer i laget. Til tross for tre scoringer burde MK hatt flere scoringer. Blant annet ved tomålsscorer Soteland. Kunne fort hatt fire scoringer hvis venstrefoten var godt innskutt. Det bøtter ned med regn i Idrettsparken, og sikten til der MK skal angripe i 2.omgang er så som så, men vi får gjøre det beste ut av det. Hvis MK er mer kliniske foran mål, så bør det bli avansement til 2.kvalifersingsrunde i NM. God kok i kiosken i pausen. En del kalde sjeler som trenger en kaffekopp å varme seg på.
'43
Soteland stopper en overgangsmulighet til bortelaget, og får et greit gult kort.
'41
Vindbjart med en god skuddmulighet, men til side for Høksaas, og femmeter til hjemmelaget.
'39
Nesten uvirkelig å skrive, men nå er det lite som skjer i kampen.
'35
Nå regner det godt i Idrettsparken.
'30
Vindbjart reduserer til 3-2. I regnværet og store paraplyer foran meg er det vanskelig å se hvem som scoret for bortelaget. Tobias Aanensen med selvmål.
'28
Soteland med en ny mulighet for hattrick. Men venstrefoten er ikke stilt inn. Nok en gang går skuddet over mål. Litt i ubalanse i avslutningsøyeblikket.
'25
Bjørge for sent inne i en takling på Culibrk. Gult kort.
'22
Hjørnespark til MK. Ender med skudd fra distanse på Ørner Pettersen. Rett på keeper Dahl.
'20
For en kamp! Målene renner inn. Denne gangen er det hjemmelaget. Marko Culibrk bredsider ballen enkelt i mål. 3-1. Nok en gang feil i bakre rekker hos bortelaget som fører til baklengsmålet. MK har gjort hjemmeleksa i forkant av kampen.
'19
Vindbjart nære på å utligne like etter reduseringen, men Høksaas redder.
'19
Og den scorer Vindbjart på. Kort variant. Vanskelig å se hvem som scoret. Kunne se ut som Bjørge.
'18
Skudd fra Roppestad fra distanse. Høksaas gir til hjørnespark.
'13
Vindbjart gjør nok en grusom feil. Denne gangen er det keeper som gir ballen rett til en MK-spiller. Culibrk forserer, og legger ut til Soteland som trenger to muligheter. Han banker ballen i mål. 2-0 til hjemmelaget.
'11
Hjørnespark til MK. Hjørnesparket går over alt og alle.
'8
MK står høyt, og Vindbjart gjør personlige feil. Denne gangen får Ørner Pettersen ballen på 16 meter, men skuddet rett på keeper. Fortsetter Vindbjart slik kan dette ende i flere baklengsmål.
'6
En brutal feil i bakre rekker hos Vindbjart gjør at Soteland enkelt kan sette inn 1-0 til hjemmelaget. Drømmestart for MK!
'6
Fint MK-spill. Ørner Pettersen med et skudd fra distanse, men ballen til side for mål.
'5
Stor mulighet til MK. Soteland blir fint spilt frem, men avslutningen med venstrebeinet går langt over mål. Burde fått mer ut av den sjansen.
'2
Frispark til Vindbjart midt på MK sin halvdel. MK klarerer, men Vindbjart får et nytt frispark. Rett inn i armene til Høksaas.
'1
Bortelaget tar avspark, og vi er i gang.
'0
Begge lagene samler seg i en ring før avspark.
'0
Da er undertegnende trygt plassert i kioskbua med litt begrenset utsikt. Lagene entrer kunstgresest i dusk regn.
'0
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg avspark. Tips: Ta på deg varme klær. Sitat fra bestefar til Eivind og Sven Bisgaard Sundet: "Her har det vært kaldt i 50 år". Så også i ettermiddag. Fem grader, og muligheter for regn vitner om at ulltøyet bør på hvis du skal overvære kampen som publikummer.
'0
Debutanter er det fluss av i Vindbjart sitt lag. Hele fem spillere i startelleveren har sin første kamp blåtrøyene: Henrik Webb Dahl; Lyder Daland, Severin Stray, Nikolai Aas, Daniel Roppestad, Lars Georg Sæther, Helge Strand, Robert Skårdal (C), Anders Bjørge, Brian Kjeldsberg, Eirik Ryger. På benken sitter Simen Øigarden, Markus Nyhus, Martin Heisel, Emil Lie, Steinar Blom, Andreas Dale og Fabian Engedal.
'0
MK stiller med følgende lag i en 3-5-2 formasjon: Bård Høksaas. Frede Kydland-Sivert Hansen-Tobias Aanensen ; Dejan Prelevic. Marko Culibrk, Jesper Pettersen, Daniel Berglund, Alf Marius Abrahamsen; Fredrik Soteland, Mathias Wiig Hagen. På benken sitter William Heddeland, Sebastian Damman, Simon Valand, William Bretvik, Daniel Osestad og Fredrik Stray Tjaum. Kun en debutant i MKs tropp. Det er keeper William Heddeland
'0
Vi kommer tilbake med lagoppstillinger hos begge lag klokken 13:45.
'0
MK har møtt Vindbjart to ganger tidligere i NM. Ved begge anledninger vant MK. I 2005 ble det 1-3 på Moseidmoen etter scoringer av André Herfindal, Tor Henning Hamre og Vetle Gulowsen. Dette året ble det stopp i tredje runde mot IK Start 2-1. Samme sesong tok IK Start sølv i Tippeligaen. I 2010 møtte også MK Vindbjart. Da ble det seier 1-0 til MK. Også dette året ble det tap mot IK Start. Denne gangen i Idrettsparken med det samme resultatet (1-2). Dette er sist gang MK har møtt IK Start i cupen. Ingenting hadde vært gøyere om det vil skje i 2023.
'0
Bortelaget har på sin side som nevnt hentet Nikolai Aas fra MK, Simen Øigarden, Daniel Roppestad. Inn fra Våg er også Henrik Webb Dahl signert. Vindbjart sine treningskampresultater er som følger: Vindbjart-MK (1-5), Vindbjart-Torridal (2-2), Vindbjart-Lyngdal (1-1), Vindbjart-Express (4-1), Vindbjart-Fløy (2-2), Vindbjart-Donn (3-2), og Arendal-Vindbjart(8-0).
'0
MK har fått matchet seg mot ulike type motstandere gjennom treningskamper i vinter, og MK har vunnet fem av sine åtte treningskamper. Vindbjart-MK (1-5), Bryne-MK (5-1), MK-Randesund (5-1), MK-Våg (7-3), MK-Donn (5-1), Fløy-MK (0-1), MK-Flekkefjord (5-2) og Egersund-MK (2-2) Det er med andre ord kun OBOS-ligalaget Bryne som har slått MK. 0-1 seier på Flekkerøya mot 2.divisjonslaget Fløy og uavgjort mot Egersund fra samme divisjon vitner om at noe er blitt gjort riktig på treningsfeltet i vinter.
'0
MK fortsetter med Stein Ove Abrahamsen som hovedtrener etter han tok over halvveis i fjorårssesongen. MK har hentet inn forsterkninger foran denne sesongen. Marko Culibrk herjet for Lyngdal i 4.div, og midtbanespilleren noterte seg for åtte scoringer. Dejan Prelevic er en lynrask kant som opprinnelig har spilt sin ungdomsfotball i Flekkefjord. De senere årene har han vært i Fløy uten å få mye spilletid på A-laget. Forhåpentligvis vil Prelevic få en ny vår i den grønne trøya. I tillegg har Jesper Ørner Pettersen og Daniel Berglund fått fornyet kontrakt etter at de ble hentet til klubben i fjor sommer. Noen spillere har også forlatt klubben. Mandalittene Marius Wigemyr Hagen og Mads Bertelsen Sveindal har flyttet vestover, og meldt overgang til stavangerklubben Brodd. Ut har også Nikolai Aas gått. Han har meldt overgang tilbake til dagens motstander, Vindbjart.
'1
Da er det en glede å ønske alle hjertelig velkommen til fotballsesongen 2023. Serien starter ikke før 2.påskedag, men i dag er 1.kvalifiseringsrunde til NM som gjelder. Fjorårets NM pågår fremdeles, og i dag spilles de to siste kvartfinalene i NM 2022. Parallellt med dette tar MK i mot Vindbjart i Idrettsparken. Veien for å møte Start i 1.runde i cupen starter i dag. Da må Vindbjart slås. Kampstart i Idrettsparken er 15:00.