'53
Mål
'91
'96
Da er kampen over. Høy temperatur etter kamp mellom begge lags trenere. Hjemmelaget er tydelig frustrert over dommer Mertens. Et resultat som ingen av lagene er fornøyd med. Donn taper to poeng på overtid av kampen. Hjemmelaget leverer en svak forestilling, men får med seg et poeng etter scoring av Peder Dovland. Resultatet kunne sett annerledes ut om det ikke var for Bård Høksaas i MK-målet. Han holdt hjemmelaget inne i kampen med flere gode redninger. Neste kamp for MK er borte mot Sola søndag 26.september. Kampstart er klokken 14.00. Neste hjemmekamp er ikke før lørdag 9.oktober. Da kommer Viking 2 på besøk. Kampstart er 15.00. Takk for at du fulgte liveoppdateringen her på mk.no. Vi ønsker alle en fin lørdag videre.
'95
Tor Olve Fagnastøl får frispark i mot seg. Det var vel kanskje det?
'93
Martin Østland er ikke fornøyd med dommer og får gult kort for protester fra benken.
'91
Udjus får gult kort når Dovland vil hente ballen for å få spillet raskt i gang. Slenger Dovland i bakken. Merkelig at det bare blir gult.
'91
MK får målet på overtid. Ballen faller ned til Peder Dovland som smeller ballen i mål. 1-1
'90
Vi går inn i tilleggstiden.
'89
Skudd fra Samuel Silalahi, men det går 4-5 meter utenfor mål
'85
Vi har også lært i denne kampen at seksseksundersregelen bare kan fjernes. Udjus holder ballen i fast grep i 10-15 sekunder hver gang han skal sparke ut. Fortsetter å gjøre det, så lenge ikke dommer tar grep.
'84
Gult kort til Diego Perez på Donn.
'81
Nytt spillerbytte på MK. Ut går Bendik Valand. Inn kommer evigunge Tor Olve Fagnastøl.
'79
Spillerbytte på Donn. Ut Anel Valjevic og inn Mats Amdal Thomassen.
'77
Spilt 77 minutter i Idrettsparken. Det er dessverre ingen tegn til at MK skal score mål her. Sliter med å bryte seg gjennom et kompakt Donn-forsvar.
'76
Ny stor mulighet til Donn, men en flott beinparade hindrer scoring til bortelaget.
'75
Kampens beste spiller Sælleg forsøker seg på en tupp, men Høksaas redder den.
'73
To spillerbytter på MK. Isak Vinsjevik og Marius Hagen går ut. Inn kommer Magnus Aamodt og Simon Valand.
'72
Spillerbytte på Donn. Han Thomas Madland Sandvik går ut, og inn kommer Elias Stebseth Dahlberg.
'71
Hjørnespark til MK. Utoverskrudd. Blir et nytt hjørnespark til hjemmelaget fra samme side.
'70
Gult kort til Anel Valjevic etter en duell midt på banen.
'69
Enorm mulighet til bortelaget. Stian Ingebrethsen skal heade ballen i mål på blank kasse, men header den over.
'63
Spillerbytter på MK. Almin Dacic og Callum Tyler går ut. Inn kommer Samuel Silalahi og Arian Gundersen. Tror MK-benken fryktet et gult kort nummer to på Dacic.
'61
Hjemmelagets beste angrep i kampen. Ruller fint opp. Gregar Eliassen får en fin mulighet, men skuddet er svakt.
'60
Hjørnespark til MK. Skjer dessverre ikke noe ut av den dødballen.
'57
Innsvinger fra Bendik Valand. Finner Peder Dovland, men han sleiver ballen høyt over mål.
'53
Feil i bakre rekker hos MK. Sellæg legger ballen fint til rette til Sersland. Han gjør ingen feil og triller ballen i mål under Høksaas. 0-1.
'52
Donn foretok et spilerbytte i pausen. Marius Tronstad gikk ut og inn kom Andreas Sersland.
'49
Samson Clement får et gult kort for å spille bort ballen etter at dommer har blåst frispark til MK.
'47
Callum Tyler med en stygg tversoverpasning på egen banehalvdel. Skudd fra Donn, men skuddet går over mål
'46
2.omgang er i gang.
'45
Da er det pause i Idrettsparken. En omgang som ikke er veldig mye å skrive hjem om. Donn forsøker å utnytte rommene på sidene som MK gir fra seg med en bakre treer. Dersom bortelaget får vridd spillet raskere vil hjemmelaget få utfordringer med sideforskyvning. Hjemmelaget på sin side har hatt et par halvsjanser. Forhåpentligvis kan det bli en bedre 2.omgang for MK. Staal Jørpeland som har like mange poeng som MK har tapt 1-2 hjemme mot Vidar.
'45
Hjørnespark fra Aanensen. Dovland får en fot på den, men den går like utenfor. Stor mulighet til hjemmelaget på overtid av 1.omgang.
'44
Det tikker mot pause i Idrettsparken. En omgang under pari av hjemmelaget.
'40
Det gjenstår cirka 10 minutter i Jørpeland hvor tabelltreer Staal Jørpeland spiller mot Vidar. Der er stillingen 0-0.
'37
Donn vinner et hjørnespark. Kent Erik Sellæg slår inn. Callum Tyler skal klarere. Sleiver nesten den ballen i eget nett. Nytt hjørnespark til bortelaget. Det ender med offside og frispark til hjemmelaget.
'35
Almin Dacic får gult kort. Er tydelig på ball, men kommer inn med knotter og relativt høy fart.
'31
Apropos Udjus, så er MK-trener Frank Våge Skårdal oppgitt over hvor lenge han holder ballen i fast grep før han sparker ballen ut. Som kjent er seksundersregelen i fotball en regel som svært sjeldent praktiseres. Kan det komme et indirekte frispark til hjemmelaget i løpet av kampen grunnet dette?
'31
Tredje hjørnesparket til MK. Ingen tvil om at hjemmelaget har våknet mer til liv. Dødballene til Aanensen byr på litt problemer for Udjus.
'28
Nytt hjørnespark til hjemmelaget. Blir slått på bakre stolpe. Der er Tyler og vinner duellen. Ballen havner til slutt hos Isak Vinsjevik. Kommer for tett på keeper, og Udjus gjør en kvalifisert redning.
'25
MK vinner en corner. Kaptein Aanensen slår den, men Udjus bokser den enkelt ut av feltet.
'23
Marius Hagen med et fint raid på venstrekanten. Avleveringen er for upresist. Bendik Valand avslutter med et skudd fra 25 meter. 4-5 meter til side for keeper Udjus.
'20
MK-trener Frank Våge Skårdal tydelig oppgitt over manglende tempo i kampen. Maner spillerne til å da innkast hurtigere.
'15
Dovland får ballen på venstrekanten. Forserer enkelt høyrebacken Sørum. MK fyller opp med mange innenfor 16-meteren, men innlegget til MKs nummer 10 er for upresist.
'12
MK vinner et innkast høyt i banen. Forsøker å etablere noe hjemmelaget. Har et par forsøk mot Dovland i bakrom, men det har ikke vært presist nok fra MK innledningsvis i kampen.
'9
Donn med et par hjørnespark på rad uten at bortelaget skaper de helt store farlighetene på dødballene.
'7
Gjestene ser ut til å komme ut i en 4-3-3 formasjon. Ønsker å utfordre MKs bakre treer. En rotete start fra hjemmelaget.
'6
Kent Erik Sellæg kommer til et innlegg, men Bård Høksaas får en hånd på den.
'4
Spilt fire minutter i Idrettsparken. Ingen av lagene har kommet til noen store muligheter.
'2
De to første minuttene har ballen snaut vært over på midtbanen. MK triller ball i det bakre ledd.
'1
Kampen er i gang.
'0
Lagene entrer matta. 12 grader og overskyet i Idrettsparken.
'0
Bortelaget stiller med følgende lag: Udjus, Sundo, Jensen, Sørum, Clement, Tronstad, Valjevic, Perez, Sellæg, Sandvik, Ingebrethsen. Benk: Aarvåg, Wigardt, Sersland, Thomassen, Dahlberg, Ness, Ousdal, Stangeland
'0
MK XI (3-1-4-2) Høksaas Tyler-Hansen-Eliassen Dacic Kvinen-Aanensen (C)-B.Valand-Hagen Vinsjevik-Dovland Benk: Østland, Gundersen, Aamodt, S.O.Abrahamsen, Fagnastøl, Silalahi, S.Valand, Soteland.
'0
MK tar i mot Donn i høstlige omgivelser og vær. Topp mot bunn. Ved seier vil MK innta tabelltopp. Donn på sin side står med fire strake tap etter at de slo Brodd i sesongåpningen.